Повечето родители се притесняват, когато трябва да изберат отоплението в детската стая. Дали ще е достатъчно топло? Дали няма да се изгори детето? Ще бъде ли прекалено сух въздухът? Все въпроси, на който ще дадем отговор в тази статия.
Вариантите за отопление на детската стая зависят както от самото жилище, така и от предпочитанията на семейството. Стенните инверторни климатици са добро решение за почти всеки дом.

Предимствата, които имат за поставянето им в детската стая са няколко:
• Височината, на която са поставени. Родителите могат да бъдат спокойни, че детето им няма да се изгори на гореща повърхност.
• Поддържане на подходящата температура през целия ден.
• Притежават функция за пречистване на въздуха. За детските стаи, в които играта е постоянна, това определено си е плюс.
• Функция за овлажняване на въздуха.
• Съвременните модели работят почти безшумно. Детският сън няма да бъде нарушен.
• Дистанционно управление, позволява лесна смяна на режима на работа без излишни звуци.
• Насочване на въздушната струя. Лесно може да бъде променена посоката, без притеснения за мъничето.
• Икономични и ефективни. Особено доказани в това отношение са хиперинверторните климатици клас А+++.

Най-важният въпрос, който вълнува родителите си остава дали климатикът е вреден за здравето на децата.
Тъй като децата имат несъвършена система за термирегулация в сравнение с възрастните, техният организъм реагира по различен начин на промените в температурата. Климатикът успява да поддържа зададената от Вас, без да се притеснявате, че уредът ще изключи. Друг голям плюс за здравето на децата е, че много от съвременните модели притежават филтри със сребърни йони, които улавят 99% от алергените, като полепи и акари. Дори през студените месеци, когато проветряването на стаите е по-рядко, можете да сте спокойни за качеството на въздуха в детската стая.

Благодарение на Wi-fi функцията, можете да настроите устройството, ако сте навън с детето и времето застудее. Топлата стая ще ви чака, за да продължите с игрите. Друго притеснение, което можете да отхвърлите е насочването на въздушната струя. Моделите, които притежават опцията „3D въздушен поток“ ще се погрижат за равномерното му разпределение из цялата стая. С нея клапите на климатика се движат във всички посоки хоризонтално и вертикално, без да е необходимо да следите в коя част на стаята е детето и на къде е насочен да работи уредът.
С всички функции, които притежават съвременните киматици, лесно можете да осигурите приятна и комфортна среда в детската стая. Надяваме се, че улеснихме избора Ви.

На сайта на Сенди Клима можете да намерите климатици от най-ново поколение на доказани марки като Mitsubishi, Samsung, Daikin и други. Свържете се с нашия екип от професионалисти, който ще Ви помогне да изберете най-подходящия модел за Вашия дом.

При нужда от повече информация за услугите ни , не се колебайте да се свържете с нас на: 088 426 3333 или заповядайте на място: ул. “ Крайезерна “ , Индустриален Логистичен Парк Бургас, ул. Сълзата 7