Да сте стоплим или охладим  вече не представлява сложен и дълъг процес с труден монтаж и излишни нерви.

Rehau e световен лидер в строителната и автомобилната индустрия. Нон-стоп генерират развитие и иновации в технологиите за повърхности, както и в разработването на материали и системи за отопление/охлаждане.

Основното изискване, което, съгласете се важи за всеки строителен обект, без значение мащабите му – именно да се инсталира лесно, без грешки и усложнения. Какво друго ни е нужно, когато говорим за охлаждане, отопление, вентилация или пък сме решили да направим подобрения във вече съществуващи инсталации.

Бързо полагане, изключителна здравина и издържливост, висока ефективност и разнообразие на системи – това всичко може да се побере в едно име – Rehau.

Контрол на температурата, жилищна вентилация, подово отопление, прозорци, мебелни решения – за абсолютно всеки по нещо.

Имат решение и за ниски и високи конструкции. Топлинен комфорт и гъвкавост в начина на монтаж на лъчисто отопление и охлаждане във всякакъв тип сгради. Категорично сред най-

 

Подовото отопление със системата Rautherm Speed спестява около 30% от времето, което ще отделите за монтаж. Благодарение на колектора си, системата е с до 45% по-бърза за инсталация от готовите агенти, което всъщност забързва много монтажа на охладителния ви таван. Rautherm Speed Plus e система, специално разработена да се монтира от един единствен човек без инструменти, работна ръка, логистични разходи и т.н. Практична и спестяваща около 90% от транспортния обем.  Ако имате клиенти, които само потропват нервно с крак, чакайте да завършите даден проект по климатична система – намерихте решение как ще улесните живота си.

Независимо дали става дума за строителни фирми, жилищни комплекси, еднофамилни къщи, апартаменти старо и ново строителство, офис обекти и търговски сгради – добре обмислената система е подходяща буквално навсякъде.

При нужда от повече информация за услугите ни , не се колебайте да се свържете с нас на: 088 426 3333

 или заповядайте на място: ул. “ Крайезерна “ , Индустриален Логистичен Парк Бургас, ул. Сълзата 7